Yesterday in pictures.

image

Dagen igår började med en pw/ springtur. Aldrig blir dagen så bra som när man gör det. Skadar ju inte heller när man får springa längst med en sådan här slinga, heller inte när vädret visar sig från sin bästa sida.

image

Sedan blev det en frukost att ta med upp till lägenheten från ett Café som ligger i samma hus. Vi bodde hos Elias bror och tjej. Kanske inte världens nyttigaste men ack så gott ibland. Njöt i fulla drag.
image

Sen var det dags att styra kosan mot Sandhamn med Ung Cancer. Det har regnat och regnat så länge och så många dagar. Igår kom inte en enda regndroppe och solen den sken och värmde även om vinden var sval. Perfekt dag för häng ute i skärgården. Solen sken för oss.
imageElias och Elias kusin Johanna som var med igår. <3

image imageimage Fina Emma och jag <3

imagePå sandhamn seglarhotell åt vi lunch och middag.

image imageElias lyckades träffa en gammal klasskompis från Naprapathögskolan och hans fru med barn. Kul tillfällighet!

imageDaniel var glad att få mat.

imageLinnea också. <3

image imageimage Fina Sandhamn.

image image

Sedan var det dags att styra hemåt. Satt ute och njöt av solen och skärgården. Trötta men glada var vi hemma sent igår. Idag bir det städ och tvätt för mig. Elias ska ut och plocka blåbär. Imorgon jobbar jag sista dagen innan semester. Den som spar den har. Snart blir det Parga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.