Sommardag.

image

Energi in med vänner på stranden hela dagen lång idag. Första dagen i sommar som var en hel strand dag, haha. Har liksom inte blivit av tidigare. Mer snabba dopp hit och dit. Så mysigt! Och kul att prata ikapp allt. Nu känner jag mig saknig efter min man. Och liksom lite påmind.

Ikväll blir det kräftpremiär! Kort och kanske inte så imponerande uppdatering det här, haha. Ibland undrar jag varför jag eller vi har denna blogg. Men jag kommer på det varje gång. Det är så skönt att skriva. Och tänk om… Tänk om det hjälper någon annan som också går igenom en svår tid i livet. Och så kom det svaret isåfall.

Och det här med svår tid. Det är ju också ett konstigt uttryck. Vi går igenom en svår tid. Det vore konstigt och fel att påstå något annat. Men samtidigt finns där så mycket annat och mer. Så mycket lycka och kärlek. Och så mycket ett helt vanligt liv. Vi älskar ju denna tid och vårt liv. Komplext det där.

Kram på er som klickar sig in här!

 

2 reaktion på “Sommardag.”

  1. Hejsan!! Du behöver inte tänka ”om” din blogg hjälper någon som går igenom en svår tid, för det gör den!!Jag följer bloggen o stärks mycket av den, min man fick beskedet Gallgångscancer i februari och det är så… finner inte ord just nu hur svårt det är. Kanske jag kan skriva till dig nån gång på mail? Min mail är: elinor.lundin@live.se
    Kram elinor

  2. Hej, blir så ledsen när jag läser dina ord. Och jag vet själv hur ensam man kan känna sig. I mitt fall i form av sambo/fru. Gallgångscancer är så fruktansvärt jävligt. Förstår att ni måste haft en otroligt jobbig tid sedan ni fick beskedet. Och det är verkligen så, man finner inga ord. Jag mailar dig! Stor kram till er båda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.