Lördag.

image

Lördag. Sol. Sommar.

E har blivit superförkyld tyvärr och är inte så pigg. En biverkan av cellgifter är just dåligt imunförsvar. Han har haft som lägst blodkroppar de senaste dagarna så han måste dragit på sig något. Typiskt. Så det blir vila för honom och jag ska försöka städa och tvätta inför avfärd mot kusten på måndag. Men lite balkonghäng får det även bli såklart.

Njut av solen och värmen!

2 reaktion på “Lördag.”

  1. Min man som också är ganska ung och har ulcerös colit fick för en månad sedan veta att han har gallgångscancer. Efter att jag sträckläst din blogg har jag fått en liten gnutta hopp, något jag inte hade innan. Tack!

  2. Det gör mig ledsen att läsa detta. Usch. Om det på något sätt vara en liten tröst eller hur man ska säga så vet jag, eller vi hur ni haft det denna månad. Den totala ovissheten är nästan värst. Månaden efter Elias fått sin diagnos var fruktansvärd. Gallgångscancer… Googlade och googlade. Letade efter något. Ge mig bara en gnutta hopp. Hittade inte mycket. Att du skriver att vår blogg gett dig en gnutta hopp är fantastiskt. För hopp det behöver man! Utan hopp kommer man inte långt. Och hopp ska man ha. Oavsett vad läkarna säger så får man aldrig tappa hoppet. För det är egentligen ingen som vet. Maila mig gärna om du vill! Charlottamariaeriksson@gmail.com stor kram och tack för att du skrev.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.