En springur och pizzarecept.

image image

Eufori efter springpass i solen. Det är perfekt väder för utomhusträning. Härlig sommar men inte allt för varmt ju. Idag blev det 5 km med intervaller mellan stolpar. Mosa fem, springa lätt/ gå två. Fullt ös medvetslös och helt slut vid målgång. Antal gånger jag skrek högt vid åsynen av vad jag trodde var orm, typ tre kanske. Så färre än vanligt. Det visade sig dock inte vara ormar utan små bruna grenar. Så blickar får man ju, haha. Men det är väl det värsta med att springa spåret sommartid. Har aldrig haft ormfobi förut men efter att jag nästan trampade på en lång huggis på en springtur för ett par år sedan så kommer fobin alltid i löpspåret. Menmen. Skönt var det.

Detta lagade vi till igår: recept finns här.

image

Brödet blir hårt och frasigt. Smakar jättegott och är dessutom väldigt nyttigt. Denna gång strödde vi stekta kantareller längst upp. Gott och enkelt att laga.

Sen blev det en halv godispåse för min del och det satt ju fínt det med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.