Anywhere you are.

Framme. Stannade i Trollhättan hos Elias söta moster innan vi åkte hit. Hon bor så lantligt och fint med en massa åkrar runtomkring. Vi fotade lite. Det var så otroligt fint kvällsljus.

 

imageimage image

Känner en sådan tacksamhet. När jag tittar på dig idag så väller tacksamheten över mig. Du är så glad och så pigg. Vi har lärt oss leva för stunden. Ibland blir jag påmind om vad vi egentligen varit med om. Vi har varit med om mycket. Mycket som inte borde vara tillåtet i vår ålder. Jag har suttit på kalla, hårda trästolar bredvid din säng och känt hur maktlösheten bara växer och växer. Velat göra vad som helst för att få byta plats med dig. Hörde Chris Medina på radion i bilen påväg hit. Anywhere you are I am nere, anywhere you go i’ll be there. Så är det verkligen. Jag lämnar aldrig din sida. En sjukdom ska inte få förstöra. Jag älskar att vi har den här sommaren. Att vi har dessa veckor. Trodde aldrig aldrig aldrig det. Inte den där stunden på sjukhuset. De där stunderna på sjukhuset. Men Elias jag kommer aldrig lämna din sida. Och jag är så tacksam för varje stund. 

image

8 reaktion på “Anywhere you are.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.