Fantastiskt

image

Kvällens dopp. Dagarna flyter ihop och imorgon är sista dagen. När man är med fina vänner och bara har det bra med en massa skratt så är det lätt att man glömmer. Och ibland behövs ju förstås det. Men hur mycket älskar man inte detta. Jag kan bara inte släppa tanken på hur tacksam jag är. Att vi är här. Tillsammans. Igen. Ofattbart. Och helt fantastiskt. Det har liksom bara legat så långt borta. Nu ska vi bara njuta en dag till. ❤️

image

5 reaktion på “Fantastiskt”

 1. Hej!
  Vad glad jag blir av att läsa om er på bloggen, som ni har kämpat och så bra det har gått, underbart! Och grattis till er fina bröllopsdag, jag blir verkligen helt varm i hjärtat.

  I min familj drabbades vi av gallvägscancer strax innan sommaren och det har varit en lång kamp mot ett litet sjukhus som hela tiden haft en oerhört negativ ton (vi vet ju läget så vi behöver inte höra det hela tiden). Jag undrar därför om ni kan berätta vilken kirurg på Huddinge som ni fick hjälp av, skulle verkligen behöva en kontakt på annat sjukhus. Sen undrar jag också om kostomläggningen (som verkar fungera utmärkt!), är det en helvegetarisk kost och vad är viktigast att undvika? Socker känns självklart men någon sötning verkar ändå vara ok? Jag skulle bli så glad för några tips på vägen, eller hänvisning till litteratur eller kokböcker ni använder, det skulle vara så värdefullt. Stort tack på förhand och massor med lycka till för er härliga gemensam framtid som står för dörren ?.
  Bästa hälsningar,
  Helena

 2. Hej och tack för dina ord. Men vad ledsen jag blir att ni drabbats av denna hemska sjukdom. Vilken jobbig sommar ni måste ha haft. Vet precis hur du menar när du skriver att det är en negativ ton. Tyvärr verkar det vara så att man får strida för att få så som man önskar och vill inom sjukvården, eller för vad som borde vara en självklarhet. Iallafall har det varit så för oss. Självklart ska jag försöka besvara dina frågor du har.Kräv en remiss till det sjukhus ni vill! Kräv en second opinion! Man har alltid rätt till en second opinion, det är en solkar rättighet man har som cancerpatient. Huddinge och Sahlgrenska är vad vi förstått de som är mest insatta i denna cancerform. Kräv en remiss dit! Elias kör hel veganskt faktiskt. När det är en sådan prognos som det är med gallgångscancer så har vi gjort allt i vår makt. Vi tror på kosten. Elias är väldigt snål med sötning men kan ibland köra med steviadroppar eller yaconsirap som har mindre påverkan på blodsockret. Böcker vi läst mycket av och fått inspiration ifrån är bland annat Kirs Carr ”Den galna sexiga dieten”. Hon är den som beskriver bäst tycker jag! Maila mig om du vill så kan vi skriva mer om du undrar något annat: Charlottamariaeriksson@gmail.com Kan även skriva namnet på Elias kirurg via mail, vill helst inte skriva namnet på bloggen…
  Stor varm kram till dig.

 3. Åh, vad glad jag blir för ditt svar, man känner sig så himla ensam och maktlös ibland. Jag ska läsa boken du skriver om och så lägger vi om kosten, på studs! Tycker det låter klokt att inte lägga ut namnet på kirurgen, jag mejlar dig. Men först ska ni njuta av er resa och bara ha det skönt, det är ni så väl värda!
  Kramar från Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.