Oslagbara.

imageimageimageSakta men säkert börjar dagarna ta slut här borta och på måndag bär det hemåt igen. Snart dags för jobb, träning och vardagslunk. Som för alla andra. Vemodigt. Såklart. Men också skönt. Och, något annat som vi även båda två börjar tänka på är tisdag. Vi försöker att undvika samtalsämnet men kommer ändå in på det, oundvikligt. Något som faktiskt handlar så mycket om livet själv som detta gör är väldigt svårt att undvika. Vi måste face it. Men inte riktig än. Inte nu. Det är då. Men det börjar närma sig. Som alltid tomma tankar, hjärnan är blank. Olika senarier går inte att ta in. På tisdag är det dags för MR svar.

Det har blivit en del av vår vardag. Så är det. Hur konstigt det än låter. Vad det än kommer sägas så är vi starkast. Omöjliga att rucka på. Och nu ska vi njuta lite till.

2 reaktion på “Oslagbara.”

  1. Håll fast vid tanken på att Elias är pigg och mår bra. Kroppen har en tendens att känna in sig, och att han mår så gott måste vara ett bra tecken!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.