Hemma en dag senare…

image

Hur jäkla gosigt är det inte att få träffa sin lilla hund då efter ett par veckor. Lika galen som vanligt och med samma lilla underbett. Mys deluxe. Det blev dock bara en kort stund då han får vara kvar hos mamma tills imorgon. Vi har nämligen precis kommit hem. Planet som skulle gått igår stod kvar på Arlanda tiden för vår avgång med tekniska fel. Så efter att ha skjutsats till ett annat hotell nära flygplatsen med buss, fått lunch, för att sedan skjutsas vidare till ett annat hotell för övernattning så fick vi äntligen en ny avgångstid till imorse. Och nu är vi hemma. Det som dock underlättade var att vi träffade ett supergulligt par som vi hängde med hela väntan tiden och käka middag med. Då gick tiden snabbare och det blev trevligt med ett extra dygn.  Detta innebar dock ganska mycket strul eftersom vi hade ett viktigt läkarmöte inbokat idag med onkologen. Det gick såklart att ändra, men till en annan läkare imorgon bitti. Jag skulle egentligen jobbat imorgon. Men känner att det ej går imorgon. Elias har även fått en kallelse till kirurgen i Huddinge på torsdag. Och detta gör oss såklart oroliga. Varför? Vi har ingen aning. Det enda vi vet är att vi har ett onkologmöte imorgon där MR svaret kommer gås igenom. Och dit vill varken Elias eller jag gå ensam. Sån tur att man har förstående chefer där det kunde lösas. Jobbigt att kastas in i allt i full fart på en gång. Men är det något vi lärt oss om livet så är det dess kontraster.

image

Nu ska vi ha myskväll med gamla idolavsnitt och god mat. Som dom idolnördar vi är. Ha en fin kväll! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.