Ung Cancer träffar

image

Igår var jag ut och käkade med denna fina dam. Elias syster och min kära svägerska. Vi planerade träffar inför hösten med Ung Cancer. Vi håller ju i anhörigträffar genom Ung Cancer för alla som är bosatta i Västmanland. Första träffen blir den 29/9 på Wayne’s Coffee, kl 18.00. Sedan kommer det blir en träff i månaden fram till januari. Vi kommer inte alltid bara ha fika utan det kommer hända andra roliga saker på dessa träffar. Så kul och spännande ska det bli. Mer info kommer snart på denna sida.

I ”rollen” som anhörig till någon som har eller har haft cancer så kan man känna sig väldigt ensam. En massa frågor poppar upp i huvudet och även en massa olika känslor. Rädsla, ångest, ledsamhet, ilska, ensamhet… När jag var på min första träff i Stockholm var det andra där som förstod. Andra som också hade samma slags erfarenheter. Som förstod mina käbslor som jag trodde jag var ensammast i världen med. Det var väl bara vi som drabbats av cancer såhär tidigt i livet!? Tyvärr är det inte så. Det är så sorgligt att det faktiskt drabbar väldigt många just i unga år. Vi är inte ensamma. Vi kan därför föra ett krig mot denna sjukdom tillsammans. Vi hjälper till med våra olika slags känslor och är tillsammans. Dessa träffar är helt kravlösa. Du kommer precis som du är och pratar om precis det som du känner för.

Ung Cancer står för alla kostnader kring träffarna och kan även stå för reskostnad om du har en bit att ta dig. Om det är någon som läser och är sugen men kanske har frågor eller vad som, tveka inte att kontakta mig och Linnea  på a.vasteras@ungcancer.se

Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.