Älskade vardag

Vardagen rullar på. Älskar det. Jobb och träning. I helgen väntar en väldigt spännande sak i Stockholm dessutom. Elias har två till behandlingar. Han blur trött av dessa. Det är tufft när han varit så pigg under den behandingsfria perioder under sommaren. Det får vara nog nu! Det som är viktigt för oss är att ha saker inplanerade som man ser fram emot. Vi har lärt oss att det är viktigt mitt i allt. I höst blir det en resa Elias ska göra tillsammans med kompisar, sen ska vi till London i november tillsammans med Elias syster Linnea och hennes kille. Sen är det ju typ jul. Och det är mys. Nu är det Idol tittande. Alf ville också vara med och titta men eftersom Idol börjar precis vid hans sovtid så är det svårt att hålla sig vaken.

Jag vet. Det börjar bli en hundblogg. Men man kan ju inte låta bli. Elias härliga stämma i bakgrunden. Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.