Back in June.

AngelicaT_150613_0839

Idag kom några vänner över på brunch och vi tittade för första gången på alla bröllopsfilmer som fantastiska Maira Martins gjort. Helt otroligt alltså. Att det finns så fantastiska människor som gjort allt detta för oss. Herregud. Återigen blev vi påminda av detta när vi kikade igenom allt idag. Inga ord kan beskriva vår tacksamhet.

Vi tittade på allt från vigseln till allas tal. Fick höra pärstens Eriks inledningstal i kyrkan där han berättar för alla att Elias och han började sin vänskapsrelation i sandlådan där dom åt sand tillsammans, haha. Älskar. Snacka om att sätta ribban för en icke stel vigsel. Vi har fått höra från många att vigseln var avslappnad och inte alls sådär långtradig. Det känns skönt för det är ju det man är orolig för när man ska ha en kyrklig vigsel. Och sen bandet, vi älskar er! Otroligt duktiga och vad fint det var. Så kul att å se allt igen från en åskådarsida. Åh vad man kastades in i allt igen när man tittade igenom allting. Världens bästa dag.

Här kommer Bröllops Trailern igen som vi lagt upp nu:

En reaktion på “Back in June.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.