Perfect sunday

imageDagen började som sagt med brunch. Pannkaksbrunch. Mmm…

imageSedan gav vi oss ut i svampskogen. Elias, Alf och jag. Haha, vilket gäng va!

imageJag fångade ett löv och då får man lycka i ett år, visste ni det?

imageimageSå avkopplande att gå i skogen. Vi hittade mycket svamp vilket resulterade i detta:

image

Kikärtspasta med svampsås och pesto. Har ni provat den nya kikärtspastan? Supergod och nyttig. Elias som lagat, han kan han. Ska jag berätta en hemlis. Jag anmälde honom till Sveriges Mästerkock som börjar nu. Audition är imorgon, han var redo först men backade ur. Han kände sig inte redo än och det blev bara stressigt. Så det får bli en annan gång eller så. Såklart måste man känna sig mogen och redo. Men han är ju så duktig så jag kunde inte låta bli att anmäla. Speciellt på veganskt/ vegetariskt. Denna rätt är helt vegansk. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.