Lördag

Middag hos vänner igår som var himla mys. Tack fina ni! Killarna stod för matlagningen och det blev en hel vegansk rätt som bestod av maaaassa nyplockad svamp i en härlig kikärtspsstarätt. Muuums!

imageimage

Idag väntar en dag i stugan.

Igår fick vi reda på en så rolig sak! Elias har ansökt till mentorskapsprogrammet hos Ung Cancer och igår fick vi reda på att han kom med. Det är ett program som man är med i under en tid och får då en mentor via något företag. Programmet ska hjälpa en i sin rehabilitering efter cancerns alla sviter. När man har skakats om så mycket så vägen tillbaka till det ”normala” livet är komplicerad. Programmet hjälper till med detta och utmanar medlemmarnas trygghetszoner. Fantastiskt program! Här kan ni läsa mer om mentorskapsprogrammet. Programmet avslutas med en resa till Sydafrika. Så i slutet av februari åker han ner till sydafrika. Himla kul!

OCH, Tack för alla kommentarer tidigare inlägg. <3

2 reaktion på “Lördag”

  1. Åh vad roligt att Elias kom med! Har själv tänkt söka, förhoppningsvis nästa år. Tror det är grymt bra och en resa till Sydafrika låter ju inte helt fel ;). Kram

  2. Åh ja det är jättekul att han kom med! Tror också det är superbra. Nej eller hur! Tycker absolut du ska söka nästa omgång! Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.