15.10.09. Fredag

Elias har åkt iväg och nu kan jag avslöja att dom hamnade i Makedonien och Skopje. En weekend är han borta och det är redan tomt. Men det här gör honom gott såklart och jag är så glad att dom kom iväg!

Fick denna bild skickad till mig nyss.
Fick denna bild skickad till mig nyss.

Jag och Alf hänger hos mamma. Imorgon blir en spännande dag i Stockholm. Jag och Linnea ska på en föreläsning / workshop där temat är ”Fuck your fears”. Sedan träffa en kompis på kvällen. Mys.

En liten snabb update och en varmt tack till kommentarerna. Det värmer alltid så himla gott när ni skriver.

Tänkte på det här med bloggen idag. Ibland finns det verkligen ingen motivation alls till att skriva. Kan till och med komma på tanken på att lägga ner. Men så kommer man in i ett flow och orden bara ramlar ur. Och hjälp vad det har hjälpt mig i allt. Jag bearbetar på ett sätt som jag tror är väldigt bra och kommer hjälpa mycket i slutändan. Vi pratar väldigt mycket med kloka och fina vänner/ familj men bloggen är också en enorm hjälp till bearbetning. Den tanken slog mig verkligen. Och när ni skriver att vi berör. Det är fint att vi gör det mitt i allt elände. Det ger styrka. Och det ska ni veta att det berör mig när ni skriver. Tack ❤️

 

7 reaktion på “15.10.09. Fredag”

 1. Beundrar dej, världens bästa Lotta att du nästan varenda dag skriver på bloggen.
  Förstår nu att vi är många som varje kväll kollar bloggen innan vi somnar, som vän, nära anhörig till någon med cancerdiagnos eller för att man bara råkat ”halka in” på den. Svårt att sluta läsa, det du skriver berör så oerhört, ögon tåras och hjärtat värker. Och tack för alla recept, de inspirerar.
  Så roligt att läsa att Elias rest utomlands med killgänget❤️.
  Självklart hoppas jag att du och Linnea får en fin helg i Stockholm, det är ni värda, finaste fru o syster.
  Kram till er båda ❤️

 2. Hej Lotta,
  Jag är en ständig följare av din blogg även om det var längesen jag kommenterade nu. Som tidigare kollega till Elias vet jag vilken fantastisk människa han är och jag önskar er all lycka! Tycker att Elias och ditt tänk gällande kost är otroligt spännande. Skulle önska att det fanns ordentlig forskning när det gäller hur kost/livsmedel påverkar människors hälsa. Det är något jag gärna skulle skänka pengar till. Vet du om det finns någonting sådant? Hälsa. Kramar till er!

 3. Åh söta Lotta. Det är skönt att skriva men ibland ansträngande och då kan det bli klapp på ett par dagar. Men för det mesta så skönt att skriva av sig, det hjälper så mycket. Du är fin Lotta, tack för dina ord. Kramar <3

 4. Hej Sofia! Kul att du fortfarande hänger med 🙂 Åh fina ord om E! Kan inte annat än hålla med 😉 Ja men eller hur, jag ska tipa dig om en bok som heter ”Kinastudien”. Vi var på föreläsning och boksläpp för den en vecka sedan. Den är så bra och dom tror och hoppas att den boken kan slå rejält i Sverige, det har den gjort i USA. Går att klicka hem 🙂 Kramar, han hälsar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.