Good morning

image

Vaknar upp till denna vy idag. Föreläsning igår med Johannes Hanssen som pratade om rädslor. Om att rädslor inte ska begränsa, snarare sporra. Att kliva ur sitt comfortzon där det alltid är lite mer läskigt. Men att det är där man först utvecklas. Att bli nervös med handsvett är viktigt. Det är utveckling. Det gäller bara att ta sig utanför sin comfortzon. Och det är ju inte det allra lättaste för där är det ju väldigt gosigt och bekvämt. Och så vidare. Superinspirerande. Denna workshop var jag och Linnea på tillsammans med Ung Cancer. Tänk vad massa bra dom gör!

Nu har vi som sagt vaknat upp hos Lotta. Vi ska ha mysfrukost innan färden börjar gå hemåt igen. Vi har ökat på mysfaktorn med brasa i kaminen.

image

Elias hörde av sig igår och har tyvärr fått feber. Oron sätter sig som en jäkla klump i magen även fast jag vet att det är för behandlingens sviter. Ilska och frustration. Inte nu… Men idag verkade det vara lite bättre. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.