Han är hemma!

Ordningen är återställd hemma. E kom hem idag, rödmosig men med total shoppingglädje. Han hade gått loss i ett köpcenter som han inte gjort på väldigt länge så det var kul. Billigt värre där borta. Tyvärr fortfarande febrig. Jobbigt men vi tänker att det måste vara sviter från cellgifterna han fick tidigare i veckan.

Så. Det är så skönt att han är hemma igen trots att det också är bra att vara ifrån varandra ibland. Men allt blir alltid mer verkligt när man inte är tillsammans. Och nu börjar måndag närma sig. Om en vecka vet vi hur det ser ut.

image

Ikväll blir det favorit maten just nu. Vi fullkomligt älskar denna rätt. Det tar dock lite tid med sådan här mat men det är det värt. E är på gång med ett låångt inlägg här om hur han tänker kring kosten och hur han gör. Hoppas det finns intresse om det för det är väldigt inspirerande. Puss på er!

En reaktion på “Han är hemma!”

  1. Å, ser fram mot det långa inlägget om kosten?! I vår familj har vi anammat flera av era recept med stor förtjusning. Ha en fin kväll o stor kram till er båda❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.