Addera lite krut!

Att sätta upp delmål är viktigt i vilket liv som helst. I vilken vardag som helst. Alltså delmål som i något så enkelt som att hitta på roliga saker man ser fram emot minst en gång i månaden. Helst fler. Dessa mål är viktiga för alla! Speciellt nu när höstmörkret faller. Vi behöver det. Och det kan vara något så enkelt som att åka iväg och bo på hotell över en natt, gå på musikal, gå på bio, åka på weekend. Vad som! För oss har dessa delmål som förut inte kändes så viktiga nu blivit otroligt viktiga. Vi har haft några stora som under väldigt tuff tid hållt oss över vattenytan. Bröllopen tog upp ett halvårs planering vilket gav otroligt mycket. Sedan var det en sommar till bröllopsresan. Det stora nu är att vi väntar på en kommande flytt. Igår skrevs papper om uppsägning och i januari går flyttlasset. Känns otroligt kul och detta är något som vi tidigare inte vågat drömma om ska kunna ske överhuvudtaget. Så är det. Men nu. Januari är inte långt borta. Inrednings sidor och tidningar, here I come. Så kul!

image

Vi bestämde även idag att börja överraska varandra för att addera ännu mer krut i vardagen. Tips till alla! En helg i månaden kanske? Den ena hittar på något mys. Kan vara allt från bio till resa till Paris. Just sayin 😉

Nejmen allvarligt så har detta tänk hjälpt oss otroligt. I slutet av november blir det resa till London. Vi längtar! Nu är det tack och godnatt. Tröttheten är ett faktum kl 20.30 varje kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.