Mellis, yoga och lite cancer

P1050746

Dagens mellanmål innan Yogan. Ugnsrostade nötter, lite pumpa och hampafrön, gojibär och havremjölk. Bästa mellanmålet.

Elias är ute på en långpromenad med en vän, jag kom hem från jobbet precis och ska snart iväg på yoga. Allt är som vanligt. Vardagen rullar på. I helgen ska vi träffa goda vänner. Vi älskar livet.

Eller just ja. Imorgon är det ett läkarmöte. Ett läkarmöte som kommer vara totalt avgörande för framtiden. Ett möte som handlar om livet him self. För det har tydligen flyttat in ett monster i Es kropp sedan två år. Han har varit borta ett tag men har en dålig ovana att hitta tillbaka. Måtte han inte hittat tillbaka. Vi vill inte. Orkar inte. Hatar monstret.

Imorgon får vi veta. Är han borta, får vi leva vår vardag igen då? Det är klart vi får, det är ju bara ett besked. Inget kommer förändras drastiskt. Men rädslan. En kompis skrev och frågade idag hur allt var. Och spontana reaktionen var bra. Glädje. Lycka. Vi mår ju så bra. Sedan kommer man på. Det är som en stor tung sten som finns i bröstet. Lyckliga med en sten i bröstet. 

Ikväll laddar vi upp för fight.

18 reaktion på “Mellis, yoga och lite cancer”

  1. Håller tummar o tår för er i morgon o önskar av hela mitt ❤️ på ett bra besked! Ni har verkligen fått mig att tänka o leva på ett helt annat sätt än tidigare. Är oändligt tacksam för inläggen om kosten o dess betydelse för oss. Kram till er båda o lycka till i morgon❤️?

  2. Önskar och hoppas ni får ett bra besked idag.håller tummarna?.vi bor i olika länder och du berör mig som jag skall bo som din granne.säger som föregående du eller ni har gjort så man fått en helt annan syn på livet.tar vara på dagen och tar inget förgivet att alla dagar och år skall bara vara goda.så Tack till dig?

  3. Lyckliga med en sten i bröstet. Hoppas den stenen får bli till ett litet gruskorn idag. Du är så bra på att sätta ord. Och vad än beskedet är, ni har varandra och tillsammans är man starkare.

  4. Åh tack fina du. Vad glad jag blir att läsa dina ord. Oändligt tack själv för att du läser det vi skriver och kommenterar! Kramar <3

  5. Kul att du tyckte det 🙂 Läste den, har läst något liknande förut men inte precis den artikeln. Tack <3<3

  6. also ich glaub ja, dass es solche Hirnis gibt.Man macht sich keine Vorstellung, für welchen Unsinn Leute Geld ausgeben. Ich mein, es kaufen auch Leute ein Stück Papier, auf dem steht, dass ihnen nun ein Stern gehört, der ihren Wunschnamen trägt. ist doch genauso deppert.ich halte das also definitiv für kein Fake.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.