Fredag! Och en ett åring.

image

Fredag! Så härligt. Elias är i Göteborg för att träffa de andra i mentorskapsprogrammet samt att träffa sona mentorer. Han har fått hela tre mentorer och det ska bli så spännande att höra om hans dagar när han kommer hem. Han åkte till Göteborg för detta direkt efter röntgenbeskedet. Hade liksom inte kunnat passa bättre. Vi njuter verkligen av detta svar. Det är speciellt denna gång. Och att han är behandlingsfri nu för första gången på två år. Enormt skönt. Det känns som man har fått ett sådan push av det här nu.

Var precis och hämtade Alf hos svärfar där han varit under dagen. Det var en trött kille, haha. En trött 1 åring. Alf blir ett år idag. Täänk. Ikväll ska vi över till några kompisar på tapas. Och kalas såklart. Alf kalas. Mys deluxe.

Ha en bra fredagkväll, tack för allt fina stöd och ta hand om varandra. Puss och kram.

2 reaktion på “Fredag! Och en ett åring.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.