Hur hade det gått annars?

Tanken slog mig idag hur det hade gått under dessa två år utan Ung Cancer. Så otroligt mycket den organisationen gett. Inte bara det att vi har fått åka på spa och vilat upp oss när spänningarna varit tuffa. Vi har även fått känna på en otrolig gemenskap och förståelse genom att komma i kontakt med andra. Vi har fått hjälp ekonomiskt när försäkringskassan varit jävliga. Jag som nära anhörig har blivit sedd på ett sätt som inte inte finns inom sjukvården. Vi har ju till och med fasiken fått ett helt bröllop ordnat genom dom. Herregud. När jag var i Norge och jobbade så frågade jag om det fanns någon liknande organisation där för unga vuxna. Det var det ingen som kände till, vad jag förstod så fanns det inte? Herregud. Tänker på det ibland. Norrbaggarna måste se till att ordna detta. Idag intervjuas Elias för den lokala tidningen angående mentorskapsprogrammet han just nu är med i genom Ung Cancer. Ännu en gång får vi/ han hjälp på ett fantastiskt sätt. Det här ger honom så mycket. Det märks redan.

image
Medlemmar och företag från årets mentorskapsprogram genom Ung Cancer.

4 reaktion på “Hur hade det gått annars?”

  1. Hej
    Jag följer er blogg o tycker ni är helt underbara i upp o ned gångar. Mycket att lära av er! Det jag funderar på är denna behandlings paus….. skulle det inte vara bra att fortsätta med behandlingen för att utesluta att det inte ligger någon cancer cell och lurar någonstans….. bara en tanke…. Kramar ❤

  2. Hej, jag följer oxå er blogg dagligen. Tycker ni är fantastiska. Vi är många som har mycket att lära av er. Önskar er en skön o trevlig helg?

  3. Tack för dina fina ord, det värmer! Ja alltså det är ju något vi verkligen övervägt noga med Es läkare. Han har haft behandling i två år nu och det tar väldigt på hans kropp. Han tror väldigt mycket på hans kosthållning han håller samt att styrka upp imunförsvaret så att det ev kan ta hand om ev cancerceller. Men förstår din tanke. Han kommer nu göra väldigt täta kontroller. Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.