Skryt och lycka.

Ni vet när man är trött efter en hel dags jobb samt en kväll med träning och kommer hem sent och bara vill ha något snabbt därför att magen kurrar och man inte orkar laga mat? Ni vet då. Just den kvällen den här veckan stod detta på bordet när jag kom hem:

P1050767
Förrätt, vegansk skagentoast (okej jag fick med räkor), tillsammans med stekt sparris.
P1050771
Vegansk tikka masala gryta med coscos och sallad.

Ni anar inte min glädje och ni anar inte hur gott detta var. Eller jo det kommer ni ju att göra efter att ni tillagat detta själva. Det är nämligen inte jättesvårt (jag säger inte att Elias inte är duktig), recept is coming up på recept fliken så håll utkik! Det har dessutom dykt upp två sprillans nya recept där nu så in och kika!

Min man alltså. Han kan han. Älskar att han är tillbaka i samma gamla jag. Han är nämligen såhär min man om man får skryta och det får man ju. Lyxigt va?

Igår var vi och kikade på en sak som vi aldrig riktigt vågat ta till oss trots att det varit bestämt länge. Vi har nämligen köpt lägenhet. Vi reserverade den för 1,5 år sedan. Igår var den första visningen av lägenheten och i januari flyttar vi in. I maj för 1,5 år sedan gjorde vi något som kändes konstigt. Kul och så förväntansfullt men så knäppt och vemodigt. Vi skrev på en reservation för en lägenhet som skulle vara klar lång tid efter. Vi visste ingenting om framtiden. Läkarna trodde de visste mycket om vår/Es framtid. De sa aldrig något i tid. Men deras ögon sa allt. Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag aldrig aldrig den skulle bli vår på riktigt. Det gjorde mig oerhört ledsen.  Blev arg bara någon frågade om den, förstod de inte? Vi har reserverat en lägenhet som vilket annat par som helst men vi, just vi skulle aldrig komma så långt så den skulle bli vår på riktigt. Och detta är om jag ska vara helt ärlig. Jag visste hur mycket E ville längade, precis såsom jag. Lägenheten symboliserade vår framtid på något sätt. Långt, långt borta. Men så igår var vi där. Vi gick runt och klämde, kände och mätte. Vår alldeles egna lägenhet där vi ska bilda vår framtid. Och i januari är vi där. Det är snart och det kommer bli verklighet och jag kan inte förstå samtidigt som det känns som världens självklaraste sak. Såklart vi är här nu liksom.

Så denna helg är lycka och förväntan. Nu tar vi lördagskväll. Hoppas ni mår bra <3 image

4 reaktion på “Skryt och lycka.”

  1. Lotta, vilken lycka att ha en man som Elias❤️. Ser fram emot att få receptet på maten du blev bjuden på. Kollat under fliken recept, saknar recept på tidigare rätter, hittar inget där?
    Ha en fortsatt bra helg o jag gläds med er, att ni snart ska flytta till det ni drömt och längtat till i 1.5 år.
    Kram ❤️

  2. Ser fantastiskt gott ut! Och GRATTIS till lägenheten! Förstår att den här flytten symboliserar så oerhört mycket mer än en ”vanlig flytt”. Väldigt glad för eran skull! <3

  3. Tack Lotta!:) Hmm recepten ska finnas under den fliken om kost:) Kan be Elias kika på det så man lättare hittar dit. Hoppas ni mår bra! Kram ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.