UC träffar och farsdag

image

Medlemsträff idag via Ung Cancer för Västmanlands medlemmar på Stadshotellet. Himla mys och gott. Här kan du läsa mer om träffarna och hitta info om träffarna i din stad eller en stad nära dig. Ung Cancer står alltid för aktiviteten/ fikat samt för resekostnader upp till 200 kr till och från en träff om det inte anordnas några träffar just i din stad.

Är du med i Ung Cancer men aldrig varit på en medlemsträff?

”Syftet med Ung Cancers medlemsträffar är att skapa en kravlös mötesplats där samtalet och mötet mellan medlemmarna är i fokus, därför hålls träffarna oftast över en fika eller liknande. Vi anordnar regelbundna träffar för både drabbadmedlemmar och anhörigmedlemmmar. Ung Cancer har utbildade medlemmar som ansvarar för träffarna. De som håller i drabbadträffarna har/har själva haft cancer och de som håller i anhörigträffarna har alla en närstående som är/har varit sjuk. Varje år anordnas en jul- och en sommaravslutning. Alla som är medlemmar i Ung Cancer är välkomna på träffarna och det är bara att dyka upp precis som man är. Ung Cancer står för alla kostnader kring medlemsträffarna.”

Vår nästa medlemsträff för anhöriga OCH drabbade i Västmanland kommer vara att vi åker till Stockholm den 5e december och äter ett julbord ihop på Radisson Waterfront med Stockholms drabbad och anhöriggrupp. In på hemsidan för att läsa mer om detta. Det ska bli himla mysigt.

Dagens samtalsämne handlade om allt mellan himmel och jord. Kravet för en trätt är liksom inte att vi sitter i två timmar och snackar cancer i något mörkt undangömd rum. Träffarna är helt kravlösa och du kommer som du är och pratar om det du vill / känner för. Vi kände inte för att snacka så mycket cancer idag utan det blev mycket annat. Men snubbla in på samtalsämnet i slutet och jag tror nog alla fick bearbeta en del ilska. Ofta har man mycket ilska inom sig när man gått igenom en cancerprocess och den kan självklart yttre sig olika hos alla. Det var skönt att få lätta lite på det. Och det var himla gott med våfflor! Mums. Nu blir det att fira pappa. Ha en fin söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.