Bye bye monday

Måndagen är snart slut men måndagskänslan är inte över. Hoppas på bättre tider imorgon helt enkelt. Men alltså. Man kan ju inte alltid vara på topp. Direkt. Och allt som man skjutit åt sidan under dagen i tanken kommer ju alltid lägligt till kvällen. Vad jag försöker säga är alltså att denna dag inte känts bra i bröstet. Men så får det väl vara. Jag tänker inte låtsas något annat. Och dessutom har det regnat, hela dagen.

Tänkte försöka starta morgondagen med ett spinningpass. Må hända vara konstigt men det brukar hjälpa. Det och sen kaffe.

image

2 reaktion på “Bye bye monday”

  1. Hej lotta

    Florence heter jag och har idagarna precis startat en podd om min sjukdomsresa , Jag har kronisknjursvikt och försöker sprida min story om hur det har varit är och kommer bli. Undrade om du kanske kunde länka min podd i din blogg? Det vill säga om u gillar den avsnittet är 10 min lång.

    Tack på förhand!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.