Helt vanlig tisdag

imageBästa starten på dagen. 4km spring. Detta gjorde dock inte denna dag till något mirakel utan dagen har varit seg ändå, haha! Men jag tror hösten har slagit till på riktigt nu och det känner man av. Bokat in mysgrejer i helgen. Det mår man bra av.

Elias mår bra. Men det är klart att det är tungt ibland och tankarna gör sig inland påminda om allt. Såklart. Men han är stark. Och tapper. Inte många som skulle fixa allt som han gör efter en sådan resa han varit med om. Snart dax för ny röntgen.

Nu ska jag skynda mig ner till gymmet. Alla mår vi bra av olika saker. Träning är något jag måste göra. Speciellt i tyngre perioder. Träning ooch choklad.

4 reaktion på “Helt vanlig tisdag”

 1. Skönt med träningen! Jag mår också bäst när jag får ta i och svettas ordentligt, tyvärr är jag i de värsta perioderna (när jag behöver det som medt) dålig på att lyssna på min kropp. Nu har jag i alla fall kommit igång och det känns så skönt. För mig blir det verkligen en paus från alla tankar, som en semester från mig själv 🙂 Grattis till lägenheten, så himla härligt!

 2. Härligt med träning! Jag mår också jättebra av att springa!
  Jag har följt din blogg här ett tag. Min mamma opererades för ett halvår sedan för gallgångscancer, och jag kunde inte låta bli att söka på internet för att se om det fanns människor som var i min sits och som skrev om sina tankar och känslor, och det gjorde det. Det är intressant att få följa andra i deras vardag, och speciellt någon som drabbats utav samma sjukdom. Som anhörig känner jag igen mig i mycket av det du skriver, och det är skönt att även om man känner sig ensam ibland, så vet man att man inte är det.
  Förresten, jag tror även jag läste någonstans att du var sjuksköterska också? Jag är själv sjuksköterskestuderande. =)

  Kram till er.
  Frida

 3. Hej! Tack för att du skriver! Vad ledsen jag blir av att höra om din mamma. Men det är som du säger, man kan känna sig lite mindre ensam när man läser om andra i samma sits. Hoppas din mammas operation gick bra ❤️. Får hon npgon mer behandling efteråt? Jag älskar att springa! Det ger mig mycket. Kul att du också gillar det! Åh yes det är jag. Hur mycket har du kvar av din utbildning? 🙂 Kram till dig!

 4. Ja, men det är ju det. Jag förstår vad du menar. Ibland glömmer man bort att lyssna på sig själv och sin kropp. Följer er på bloggen. Tänker på er! Många kramar❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.