Hey there

Hej! Idag har sidan legat nere ett tag. Ingen fara på taket längre, nu är allt i sin ordning igen. Ledig dag för båda idag och vi har fått fixat mycket som behövde fixas med. Alltid skönt. När jag kom hem från jobbet en dag i veckan hade Elias köpt dessa:

image

Och så sa han… Vi firar ju! Och jag förstod inte vad, men han förklarade att vi firar att jag känner mig så pigg. Piggare och piggare för varje dag. Så fint och otroligt att höra honom säga så.

Såklart vi gör det. Piggare och piggare och cancern kan fortsätta hålla sig borta. Alf känner sig också piggare idag och är nästan lika pigg och glad som förut. Han springer runt med sin lilla tratt och dunsar in och fastnar i allt han går förbi. Men så är livet just nu Alf. Inget vi kan höra någonting åt.

Nu blir det snart ett mördarpass i spåret med min bror innan fredagsmys med god mat.

image

4 reaktion på “Hey there”

  1. Jaaa! Fortsätt att fira ni båda! Ni är så fantastiska båda två med er positiva livssyn. ❤️Önskar er en härlig helg o massor med mys?❤️ !! PS. Är så glad att fått ta del av Elias recept. ?

  2. Hejsan.

    Finns en krage som man blåser upp, ser lite grann ut som en simring, man kan ha runt halsen istället för tratten som kan vara lite jobbig. Har vi haft på vår hund. Finns att köpa hos veterinären. Bara ett tips men han kanske redan är av med tratten.

    Härligt att följa er fina lilla familj 🙂 <3

  3. Åh tack för tipset:) Den kanske det kan bli om det blir någon mer gång. Tratten är ju lite besvärlig alltså. Tack för din kommentar. Kram!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.