Kvar i London

Vi kör en favorit i repris och missar flyget, haha. Men denna gång var det inte flyget som var inställt utan det var tåget som skulle ta oss till flygplatsen. Vi fick istället ta ett mycket senare tåg och när det väl gick kröööööp det fram. En halvtimme innan flyget skulle lyfta var vi framme på flygplatsen. Det var bara att köra ready set go och rusa igenom hela flygplatsen. Men självklart var det ingenting som klaffade. Hade allt bara klaffat så hade vi hunnit. Men det var köer hit och det var köer dit. Självklart. Det är en flygplats, men lite flyt kunde vi väl kunnat få. Väl framme vid gaten var vi fem min innan avgång och då var det kört.

Så nu befinner vi oss på ett hotell i närheten av flygplatsen. Visst hade vi kunnat åka in till London igen men vi bestämde att göra såhär nu. I övrigt så har vi haft det så sjukt bra. Familjen Eaton är så himla gulliga och har tagit hand om oss mer än väl. Det har kommit överraskningar lite här och där under hela helgen. Mamman (Pam) i familjen överraskade med pedikyr, Imax bio och presenter. Så himla gullig. Livet är tufft och hårt just nu, när människor då gör så fina saker och gester blir man så varm i hela kroppen. Vi har blivit bortskämda och haft det så bra hos dom så att resan slutade såhär gör ingenting. Det blev lite extra kostnader nu men vad gör det om hundra år? Det är mest att vi sitter och rullar tummarna nu. Vi är ju liksom lite mitt ute i ingenstans. Men såg att hotellet hade en pool. Den kanske ska spanas in.

Tack för denna gång London och tack familjen Eaton för att ni är ni. ❤️

Min snygging imorse.
Min snygging imorse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.