Torsdag!

Idag har vi båda sprungit. Jag 5 km och E 1 km. Så grymt! Sedan har vi varit på yoga som alltid på torsdagar. Idag är en bra dag. Ikväll går kanske världens mest töntiga film på tv och kanske min bästiste film, haha! The holiday. Äääälskar. Så mysig ju. Men jag får tydligen hoppa över den ikväll för ett avsnitt av bron istället. Oh well. Låt gå. Vi är på avsnitt 3 säsong 1. Sjukt efter och väldens segaste. Men alltså vi hänger inte med snacket i fikarummet längre. Så nu får vi ta och se bron. Och den verkar ju faktiskt vara riktigt bra! ?

image
En gammal bil på mupparna, från Grekland

2 reaktion på “Torsdag!”

  1. Fina ni är!
    Ni ser verkligen ut att genuint stråla hela vägen inifrån och ut. ?

    All hopp, styrka, energi och glädje på er fortsatta resa. Ni ÄR sann inspiration på så många vis!
    Love, Linn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.