Hmm

Igår hade vi anledning att fira. Det blev fika och bio. Idag har jag redan varit med om en vardagspolis ute på gatan som sprider sin bitterhet och negativitet hej vilt runt omkring sig. Men sålänge vardagspolisen får utlopp för sin kassa energi på andra så lättas dennes negativa energityngd genast upp. Inget annat än ren och skär bitterhet på livet och egoism är det. Ingenting annat kan reta mig så mycket som vardagspoliser. Sådana som vet vilken riktning och åt vilket håll man ska hålla på trottoaren. Sådana som med säkerhet vet om det är en cykelbana eller gåbana och som bestämt sig för att ingen annan vet det. Sådana som får sin vilja fram i trafiken men måste ändå avsluta allt med att högljutt tuta och få sista ordet. Så att de får ut sin bitterhet ur kroppen och på andra.

Ingenting stör mig så mycket som dessa energislukare. Det kan förstöra en hel dag. Har de någonsin fått ett dödligt cancerbesked kastat mot sig. Har de någon som helst perspektiv på livet? Kan vi inte bara vara snälla mot varandra.

I övermorgon är det dags. Oron kommer och blir allt mer påtaglig. Mer smärta. Vad betyder det? Snälla C. Nej du är inte snäll. Men låt oss vara nu.

image

En reaktion på “Hmm”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.