Just nu.

image

Fika på Radiumhemmet. En lång uppvärmning i tankebanor hela morgonen. När man väl sitter i väntrummet och hör sekunderna ticka från den stora vita klockan på väggen finns inga tankar kvar. Hur kommer mötet bli? Tomhet. Hur blir utgången? Det. Går. Inte. Att. Tänka. Hur kan ett liv blivit såhär? Hur kan Elias liv ha sådana här moment i sig? Vårat liv?

När vi tillsist fick komma in var det standard frågornas moment som först tog plats de första fem minuterna. Vikt, matlust, pigghet, konstaterande om bleka läppar. Sedan ett ”du har ju även gjort en röntgen”.

Svaret är försenat och kommer senare under dagen. Strul med alla röntgenbilder för tillfället. Inget speciellt med just dina. Läkarens ord: ”- Så detta möte blir ju lite konstigt”.

Så nu väntar en hel dags väntan. Den värsta väntan av dem alla. Vi förstår att det finns tre utlopp. ”- Kommit tillbaka. -Kommit tillbaka något som man ek vet vad det är som måste granskas vidare. -Allt ser fint ut. 

8 reaktion på “Just nu.”

 1. Tänker på er och håller alla tummar och tår jag kan. Hoppas att all positiv energi vi skickar fixar fram röntgenplåtarna och framförallt håller skitcancern borta. Heja er!!!

 2. Nej men nej. Så får det inte gå till. Ni ska inte behöva leva så här. Och det där lilla extra, det där vänta ett tag till när man redan byggt upp sig för den stunden vad än beskedet ska vara…. Det är det där lilla extra som gör det så extremt mycket jobbigare. Håller tummar och tår. Det måste helt enkelt se bra ut. Och som jag tänkt så många gånger när jag läser den här bloggen, en okänd person för er men ni inte så okända för mig längre, vilken fantastiskt tur att ni har varandra! Tillsammans är ni starka!

 3. Världens största lycka till! ?
  Jag hoppas ni inte behövde vänta alltför länge och att ni trots allt kunde känna trygghet av varandra. Ni är helt fantastiska!
  Jag vill hoppas och känna med er, att ni fick höra att det ser fint ut.

  Kraft och mod!

 4. Tankarna är hos er. Hoppas allt gått bra, att ni fått ett positivt besked.
  Det måste bara vara så❤️.
  Kramar till er båda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.