Den börjar snart inse

Konstigt nog känns allt väldigt vant med detta besked. Men man känner sig väldigt likgiltig. Trött på skiten. Men samtidigt har vi bestämt att den inte ska komma ivägen. Elias är i gott mod. Beskedet var ett bakslag men samtidigt inte det värsta tänkbara. Vi räknar inte detta som ett klart återfall. Men att skiten fortfarande finns där känns rent utsagt förjävligt.

Ikväll ska vi träffa fina vänner, hänga och ha det bra. Nästa vecka får vi veta mer. Onkologen trodde ju som sagt ganska mycket på att bränna bort denna förändring. Men han trodde inte det skulle bli före alla julledigheter utan snarare först efter. Han sa också att han inte trodde det hade någon betydelse för sjukdomen. Men ju mer vi har tänkt på det så känns det som att man gärna ser att det blir gjort så snart som möjligt. För canern tar ingen julledighet, och om den ändå har växt en cm på två månader… Men som sagt. Mer info nästa vecka.

Vi mår bra. Vi tänker att detta är sluttampen för cancern att försöka tränga sig på. Den börjar inse nu. Den har intagit fel kropp.

U light up our days
U light it all up

11 reaktion på “Den börjar snart inse”

 1. Känns som om det bästa vore före jul. Oavsett hur snabbt något växer, borde ingen behöva gå och tänka på sådana saker över alla helger. Då behöver man vila och ha det bra.
  Söt vovve!
  ?

 2. Fina Alf❤️ Så mycket skratt o glädje han ger. Aldrig sett någon hund ligga så där med korsade ben.
  Skönt med en sån familjemedlem, nån som får er att korta stunder glömma den djävla cancern. Hoppas Elias att du snarast får tid för borttagning av förändringen. Tänket ofta och mycket på dej och Lotta.
  Kram till er båda och lille Alf ❤️

 3. Haha, nej visst ser han rolig ut när han ligger sådär. Ja han är så mysig vår lilla Alf 🙂 Tack Lotta! Hoppas ni får en bra helg och tredje advent. Många kramar!

 4. Jag vet. Men nu blir det nog efter jul och vi får lita på att läkarna gör vad som är bäst och inte riskerar något. Ja visst är han 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.