Några snabba ord

Godmorgon!

Dagarna flyger som vanligt fram och snart är det jul. Imorgon får vi reda på hur alla inblandade tänker. Efter den stora leverkonferensen. Känslorna går upp och ner måste jag säga. Glada att det inte var värre, förbannade på att det aldrig helt ska gå vara över, sedan kommer även rädslan. Jag personligen kan bli fruktansvärt rädd. Det kan komma som en dusch av rädsla. Och sen kommer jag på hur då Elias måste känna. Och då blir jag så förbannad. Och sen kommer jag på att tillsammans fixar vi detta. Och så pratar vi om allt. Och då känns det alltid lite bättre. Och så håller det på sådär.

Samtidigt som vi längtar efter vår flytt så vi snart spricker.

Ja. Det var morgonens blaj. Nu måste jag skynda mig.

Bild från i somras
Bild från i somras

Är det bara jag som på riktigt verkligen börjar längta efter när våren börjar nalkas nu? Och försommaren. Åh. Är det den 22a det vänder?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.