Väntan

Väntans dag igen. Fick sluta tidigare på jobbet för att åka hem och göra E sällskap då han väntade på att telefonen skulle ringa. Idag var den stora konferensen där det kikades på bilderna från undersökningen samt togs beslut om hurvida man vill gå vidare med detta. Bränna? Operation? Något annat alternativ? Onkologen sa ju förra veckan att med största sannolikhet så blir det att bränna bort förändringen men såklart att tankarna ändå börjar snurra. Och framförallt när vi nu klockan halv sju kan konstatera att telefonen inte kommer att ringa med skyddat nummer ikväll. Ingen kommer att ringa idag från något sjukhus trots att det var vad som sas. Menmen… Vi är liksom vana vid det här laget. Och det kändes värre förra veckan då vi inte visste någonting om resultatet. Nu vet vi en bit och då känns det liksom lite tryggare.

Nu ska vi åka och handla en maaaaassa ingredienser till julbaket som även det skall ske imorgon.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.