Den stora utrensningen

Den stora utrensningen har börjat och idag tog vi tag i förrådet. Den här flytten gör oss gott för hugaligen så mycket vi samlat på oss under åren. Trots av vi flängt runt som fartdårar lite överallt och flyttat runt som attan. Men jag måste ändå säga att Elias är mer av en keeper än vad jag är. När vi träffades så hade han sitt förråd fullt med tomma kartonger. Något jag inte direkt förstod vitsen med. Haha… Men dom fick åka i soporna då vi flyttade till vår första lägenhet i Stockholm. Jag älskar att slänga och rensa. Det känns nästan som att man rensar själen. Man blir liksom lättare efteråt på något sätt. Älskar tänket bort med det gamla, in med det nya. Nu är vi klara med förrådet. Imorgon blir det att rensa garderoben. Ett steg närmre vår flytt.

Jag tänker mycket nuförtiden på det här med bemötande. Inom vården och även andra instanser man kommer i kontakt med via ett cancerbesked. Jag tänkte skriva lite om det i ett inlägg. Har mycket som vill ut känner jag. Bemötande är en av det absolut viktigaste då man drabbats av någon form av kris i form av sjukdom eller olycka. Ett bra bemötande kan verkligen påverka starkt. Likaså som ett dåligt bemötande kan suga ut den lilla energi eller livslust som kanske finns för dagen. Så dessa känslor kommer strax ut i ett inlägg.

Hoppas ni har en fin helg!

image

En reaktion på “Den stora utrensningen”

  1. Vad härligt att flytten börjar närma sig! Känner igen tanken om att rensa ut grejer, det är verkligen som att en renar sig på något sätt.

    Det ska bli intressant att läsa ditt inlägg om bemötande sedan. Det är så otroligt viktigt, men ändå blir det så ofta fel.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.