Uppladdning

image

Nytt år, nytt mål, nytt gym. Igår invigde jag det nya gymmet med ett spinning pass och idag med ett springpass. Ibland behöver man förnyelse. Har verkligen haft svårt att ta mig till gymmet den senaste tiden. Verkligen dragit mig för det. Bestämde mig för att byta och känner redan sådan ny energi till nya pass och nya lokaler. Känns riktigt kul att ha ett mål att sikta in sig på dessutom. Nu kör vi! På detta gym har dom en springbana, vilket är superlyxigt. Det finns pass att gå på där man övar löpteknik, löpstyrka, explosivitet och intervaller. Var på första passet idag. Otroligt bra träning. Perfekt! Så nu är jag full av energi. Elias is in the making i köket och fixar sina dunderjuicer och jag ska steka på lite falafel sen tar vi kväll och laddar inför morgondagen.

Imorgon är det ju dags. Imorgon bitti kör vi iväg till Danderyds sjukhus för att göra ultraljud lever. Det är alltid oro inför sådana undersökningar. Nu var det ju dessutom ganska längesen han gjorde röntgen. Efter undersökningen kommer vi få komma ifrån sjukhuset ett tag innan det är dags för inläggning. Vi tänkte faktiskt passa på att spana in det nya köpcentret Mall of Scandinavia. Men allt beror ju förstås på hur undersökningen går och känns. På torsdag är det dags för operation. Kan vi få vara klara med monstret sen?

2 reaktion på “Uppladdning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.