Ultraljud och narkos

Nu sitter vi och väntar på narkosen som ska göra sin bedömning. Ultraljudsundersökningen gick bra. Man såg den förändringen som ska bort imorgon. Vi fick ingen information om den hade ökat i omfång eller ej. Men det gör väl detsamma. Huvudsaken är väl att det bara verkar vara den förändringen man tidigare sett och inget ytterligare nytt. Och den ska ju faktiskt väck imorgon. Är glad att jag kunde följa med idag också. Dessa undersökningar är aldrig roliga. Man sitter som på nålar och analyserar allt. Man får ju liksom svaret på en gång medan undersökningen pågår. Det ska Elias inte behöva vara själv om. Man blir även så fruktansvärt påmind om hela karusellen. Som ett hårt kallt knytnävslag mitt i fejan som tar ner oss på jorden då man sitter där. Helt plötsligt är vi på ett sjukhus och letar efter en metastas på ett ultraljud. En metastas? Men vi tar emot den smällen. Ytterligare en gång. Men det är den sista. Den sista hårda smällen som tas emot. För nu ska skiten bannemej vara över.

image

15 reaktion på “Ultraljud och narkos”

  1. Hej!

    Ni inspirerar mig och min familj. Stort tack för er blogg och vi är så glada för er skull! Min mamma har exakt samma diagnos som Elias och er kamp har fått oss att känna att ”allt är möjligt”. Min mamma blev nekad operation i Sverige, men hon genomgick en operation utfärd av den franske leverkirurgen René Adam på Universitetssjukhuset i Paris tidigt i höstas. Operationen ansågs vara komplicerad men väldigt lyckad. Man fick bort all synlig cancer, (huvudtumören och metastaser). Nu har hon fått återfall. Ett flertal metastaser på levern har tillkommit. Metastaserna har vuxit trots cellgifter, men slutat att ökat i antal.

    Jag är angelägen om att få mejlkontakt med er utanför blogggen. Kan ni mejla mig?

    Tänker på er! Vänligen Kicki

  2. Jag hittade din blogg innan jul och tycker du är så stark och inspirerande. Jag håller tummarna jättehårt för er!

  3. Tack Anne! Vi tänker mycket på dig med ❤️ Vore kul att ses snart! Men vi är anmälda till UC festival iaf. Hoppas vi ses då ?

  4. Noi siamo Atei, di conseguenza diffidiamo dalle religioni, da dovunque derivino, dovunque siano diffuse e da chiunque esse siano professate.Posto ciò, evitiamo, se non raramente, di elencare gli orrori derivanti dal fanatismo religioso, sia esso fondamentalismo islamico, sia esso fondamentalismo cattolico.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.