Vad det egentligen handlar om

Igår fick vi det bevisat.

Bevisat hur fel det gick. Hur felbedömt det var. Vilken enorm tabbe denna klinik gjorde.

Det handlar inte om att vi vill ”sätta dit någon”. Det handlar om att det måste till förändring. Det handlar om orättvisa. Om onödig oro. Om livet. Om en åldersgrupp i denna sjukdomsgrupp som ofta hamnar mellan stolarna. Som inte tas på allvar.

Det verkar vara sådan enormt stor skillnad på vården i Sverige. På vissa sjukhus fungerar allt på den toppnivå man förväntar sig i dagens Sverige. På vissa sjukhus fungerar det sämre. Eller inte alls. Det är skrämmande. Otroligt fel.

Och nu får vi innerligen hoppas att vår anmälan leder till förändring. Leder till en ordentlig tankeställare för en sådan stor klinik i en sådan stor och viktig fråga. Igår fick vi det bekräftat att vi inte är så naiva som vi fått höra från denna klinik. Det är en sten som lättat från bröstet. Och det är ett ännu starkare jävlar anamma som börjat växa

image

 

2 reaktion på “Vad det egentligen handlar om”

  1. Hej
    Ja snälla berätta lite mer om vad ni fått bekräftelse på ☺Så viktigt att sådana här händelser kommer fram så att andra kan ta med sig det i liknande behandlings förlopp. Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.