Snart ny vecka

Gokväll.

Dåligt skrivande här på sistone. Just nu är vi inne i en sådan period där livet pågår. Och det är ju underbart på alla sätt och vis såklart. E har kommit igång med både det ena och det andra och jag har tagit beslut som bidragit till att stenar släppts. Den här bloggen har ju och är ju faktiskt ett sätt att ventilera den cancerkarusell vi varit och ”är” i. Men just nu ligger liksom cancern på is. Och detta trots att det bara var en vecka sedan den gjorde sig påmind genom ablation, alltså att man brände bort en förändring.

Men vi är trötta på c. Otroligt ofantligt trötta. Tankarna vill bara stöta bort så fort vi inte tvingas ta itu med monstret. Och vi håller på att bygga upp ett hem. Vårt första riktiga. Vilket för 1,5 år sedan kändes alldeles för långt borta för att ens tänka tanken på flytten. Men nu är vi där. Livet pågår och kan inte vänta.

Så våra googlingar motsvarar ofta sådana här bilder. Lite skillnad då de för en tid sen konstant bestod av statistik och olika behandlingsmöjligheter. Om sanningen ska fram.

imageimageimage

Idag kom dessutom den ofantliga längtan. Längtan efter våren som sedan övergår i försommar. Åh. Kom nu.

Och angående inlägget om att vi fått saker och ting bekräftade. Ska försöka delge det som har hänt. Men det är jobbigt och rör upp mycket. Men dock otroligt viktigt. Otroligt viktigt.

2 reaktion på “Snart ny vecka”

  1. Härligt att ni kommit på andra tankar! ? Fick för ett halvår sedan mitt cancerbesked. Förstår va ni menar när ni googlar sådant och inte mkt annat. Ni är inte ensamma. Ni verkar så himla starka och ni är båda mina förebilder ? Fuck cancer! Nu ska den va borta! ❤️

  2. Hej Elin! Så himla tråkigt att du fått ett cancerbesked. Kan cancer bara utplånas. Tack för dina ord. Är helt säker på att du också är en riktig kämpe. Kram till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.