MTA utbildning

Men hallå. Dåligt med uppdatering här inne. Jag tänkte visa hur fint jag har fått bo i helgen.

image

I helgen var det dags för träffansvarsutbildning med Ung Cancer. Vi var på en supermysig konferens anläggning ute på Nacka Strand. Det är alltid en väldigt betydelsefull helg. Det är olika workshops och planering inför det kommande året. Det bästa av allt är när man får vara del av en sådan otroligt viktig organisation som Ung Cancer. Det är kul när man får se hur den bara växer och växer och når ut till fler och fler unga vuxna cancerdrabbade. Att även få ta del av den styrka och tapperhet det finns i så många av Ung Cancers medlemmar är väldigt inspirerande.

Tack Emma Skoglund för pratstunden och för att du alltid inspirerar mig så mycket.

Nu sitter jag på tåget på väg hem till min lilla man och vovve. Jag vet inte riktigt vad det är med mig just nu. Men låg kanske är det rätta ordet.  Inte mycket till energi. Men full av inspiration. Haha. Pratade en massa idéer i helgen som känns spännande. Nu blir det musik. Rofyllt med tåg ibland. Kram på er och ha en fin söndagskväll!

imageimage

En reaktion på “MTA utbildning”

  1. Det är jag som ska tacka, Lotta!❤️ Så otroligt rolig och spännande pratstund – jag känner mig peppad och inspirerad. Tack för att du är du och ger mig otroligt mycket energi! Hoppas våra idéer kan lyfta dig och få dig att må bättre på liknande sätt som det underlättar för mig. Du och Elias är sådana förebilder, STOR KRAM!❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.