Keep on dreaming

image

Zzzzzombie efter veckan. Mamma och pappa har varit här på middag. Alf sussar gott. Elias kom precis hem från stockholm där han träffat sina mentorer. Det är fredag, hur härligt? Har så mycket ideér och tankar i huvudet just nu. I´m a dreamer and always will be. Älskar att vara en dreamer. Idag är en bra dag. Imorgon också. Eller hur? Godnatt.

4 reaktion på “Keep on dreaming”

  1. Hej, tack för fin blogg och schyssta recept. Du undrar vem som läser; jag är drabbad som Du. Min dotter skulle ha följt med ung cancer till Sydafrika men fick en sju månader kort resa med angiosarcom. Så jag läser och önskar alla ni som kämpar ork och lycka.

  2. Hej Gunilla. Jag blir så fruktansvärt ledsen och arg när jag läser dina ord. Det finns liksom inga ord som räcker till. Fuck Cancer och en enormt stor kram till dig. Tack för att du skrev.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.