Lugn söndag

Härliga söndag.

Började dagen med yin yoga på gymmet och känner mig nu stel och har ont lite här och där. Men vilken härlig yoga. En lugn yoga där man fokuserar på att sträcka ut och hålla positionerna 3- 5 minuter. Ska dra med mig E nästa gång för jag tror denna form kan passa honom.

Sedan blev det en lång skön promenad med en vän. Och nu är det serietittande som gäller för hela slanten. E mår inte bra men bättre så då fokuserar vi på det. image

Fick en så fin kopp idag av en vän. Min alldeles egna L kopp. Har precis njutit av en kopp kaffe i den. Fick även fina tulpaner som alltid livar upp och gjorde söndagen ännu lite mysigare.

image

Nu kan den nya veckan börja. Helt ok. Om en vecka åker E till Sydafrika. Så kul.

7 reaktion på “Lugn söndag”

  1. Är in och läser dina inlägg o följer med hur ni mår och har det men dålig att kommentera. ?tråkigt att E mår sämre men hoppas att det snabbt går över.tänker på er med all er kamp och allt utöver ni tar var på dagen och gläds som vi ibland glömmer bort.kram.?

  2. Hittade denna blogg av en slump. Du ville ha nån kommentar osv om man varit med om nåt liknande. Min allra bästa väninna fick cancer som troligen startade i äggstockarna 2009. Sedan fick hon cancer i gallvägarna och till sist även levern. Hon dog tyvärr 2013 i november efter en lång kamp mot denna helvetessjukdom. Men som hon levde de sista åren. Vi och våra familjer gjorde så mycket av den tid hon var pigg, med upptåg, resor osv. Man ska leva så länge man lever, inte vänta på det tråkiga. Vi sörjer henne djupt, vi har livet kvar men förlorade en fantastisk person och det är tufft.
    Kämpa
    Gunilla från Gotland

  3. Hej Gunilla och tack för att du delar med dig <3. Vilken otrolig sorg det måste vara att förlora någon så nära. Det finns nog inga ord i världen som kan beskriva den sorgen och ilskan man känner över det. Vad fint att ni levde som ni gjorde de sista åren. Det blir till otroligt fina minnen... Vi försöker göra detsamma även om vi inte har någon aning om hur framtiden blir. Men det är just precis därför vi lever varje dag och varje minut. Försöker få ut det vi vill av livet just idag. Något som kommit med denna skit är ju just det. Att man förstår vikten av att njuta av livet.

    Många kramar till dig och tack för din kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.