Upp och ner

De senaste dagarna har varit lite… Upp och ner.

Rädslan har gjort sig påtagligt påmind. Rädslan och ilskan. En natt på sjukhus för E. En påminnelse om en plats där allt började. Kalla korridorer. CT röntgen. En väntan på svar.

Rädlsa rädlsa rädsla. Ett hjärta som hoppar ur kroppen. Katastroftankar som försöks motas bort men som envist inte ger sig förrän dom är ett faktum. En feber som inte ger sig. Ett röntgen svar som ej visar på någon infektion. Andas ut. Imorgon är det dags för MR. Sedan bär det iväg till Sydafrika för E. Svaret från får vi sedan en dag efter hans hemkomst.

E är inte på topp än, men hämtar sig dag för dag. Och på lördag är det dags för Sydafrika. En sak är säker. Han är en jäkla fighter han, min man.

 

image

4 reaktion på “Upp och ner”

  1. Åh nej, jäkla skit. Varför kan inte allt bara få vara bra för?!? Hoppas innerligt att febern är tecken på infektion och att den ger med sig innan resan till Sydafrika. Tänker mycket på er! Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.