Det är fredag

Ja. Det här med att vara ensam en hel vecka. Eller till och med tio dagar. Nja. Idag är det fredag och jag och Alf gör vårt bästa för att underhålla oss själva. Alf har fått duscha. Har fått följa med ner till blombutiken för att köpa fredagsliljor. Har busat med bollen. Med kaninen. Med nallen. Och med mina fötter. Sover nu stenhårt mot mitt knä. Mysigt. Tur att jag har dig lille skit.

image
Jag vet att liljorna är lite stora. Jag ställde dom i fönstret först men där såg jag dom inte lika bra. Så nu står dom på bordet och är kaxiga. Fredagskänsla!

Tankarna är spridda. Upp och ner. Ser bilder från Sydafrika och varenda hårstrå står upp. Dagen efter att han kommer hem så är det besked om MR. Det som har varit så bra sista tiden. När ska vi få vara ifred? En svullen lymfkörtel har vi redan hört om. Det sätter griller som inget annat i huvudet. Men. Vi lever här och nu. Andas. Sugen på en resa. En weekend. Var som helst. Åh vad det skulle uppskattas. Tänk. Vår i Paris. Barcelona… Vi ska iallafall upp till fjällen under påsk.

image
Min kväll.

På något sätt hamnade jag på detta klipp på youtube nyss. Alltså jag får rysningar. Så underbar. Energin i denna lilla tjej. Otroligt. Och samtidigt så fruktansvärt överjävligt. Hon berörde mig. Mycket.

3 reaktion på “Det är fredag”

  1. Kollade klippet, wow vilken tjej!!! Men så ont det gör att se ändå?..
    Följer din/er blogg, den känns så ärlig och sann. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.