Ordningen är återställd

Ops. Strul med sidan som har legat nere hela dagen. Men ingen fara på taket, nu är ordningen återställd. Ordningen blir även återställd hemma idag då Elias är på ingång. Borde befinna sig på Bromma flygplats när som. Fy så ensamt det varit att bo helt själv. Så glad att han är hemma igen. Något som dock inte är så kul är att hans bagage som checkades in verkar ha försvunnit någonstans i Johannesburg. Men enligt Elias är det ingen fara där heller då han hade allt av ”värde” i sitt handbagage såsom dator osv. Det som dock verkar ha försvunnit är mina presenter han varit gullig och köpt. Waaaah… Så himla mycket av värde kan ju jag känna. Haha… Men som sagd. Bästa bästa presenten är att få hem honom. Något annat behövs ju nästan inte 😉

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.