Dagens lediga

image

Dagens humör: Bra. Trots regn, rusk och rastlöshet.

Dagens fundering: Det här med att leva i den verklighet vi gör kan sätta mig i tankar som aldrig riktigt kan benas ut. Men kommer alltid fram till samma slutsats. Framtiden går inte att påverka. Ingen kan någonsin påverka framtiden. Vi tror på den och fokuserar samtidigt på vad vi kan göra idag? Och vad kan vi faktiskt planera? Vad är det som får oss att må bra? Som gör livet härligare? Gör det. 

Dagens borde: Börja bläddra i kurslitteraturen på den distanskurs jag hade tänkt börja läsa.

Dagens träning: Bootcamp 45 minuter. Högintensiv träning som kombinerade styrkeöringar med löpintervaller. Längesen jag fick sådan mjölksyra och blev så trött. Men så kul!

Dagens planer: Vin och bio senare ikväll med en vän.

Dagens vill ha: Vill ha så mycket inredning till lägenheten. Varför så dyrt?

Dagens impuls: Hahaha… Jag möttes av en arg lapp i brevlådan där det var någon anonym granne som slängt ner en lapp om att man bör plocka upp efter sin hund på ett inte så trevligt sätt. För det första gör vi alltid det. Min reaktion/ impuls blev att blixtsnabbt hämta en penna för att skriva ett väldigt snällt (not) litet svar på lappen och sedan hänga upp den på anslagstavlan. OPS. Men alltså vardagspoliser eller ”Mannen som hette Ove” människor i vårt samhälle gör mig verkligen kräkfärdig och mitt beteende blir kanske inte helt moget i möten med energitjuvar. Kom och ring på istället så kan vi ta det face to face? Fegis.

Dagens längtan: Sol, värme, ett nytt land. Äventyr. Ta dagen som den kommer och uppleva. Tänk om vi kunde få komma iväg på en längre resa. Skaffa perspektiv som rör om och om formar en. Livet är för kort för att stop explore.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.