Bort med den!

image

Ledig dag. Började med 30 min yoga från en nyupptäckt himla bra yoga app. Långpromenad med denna skit, sedan  lunch med en vän.

Ska även ringa och tjata att betalningsbekräftelsen inför Es operation går igenom. Då jag ringde i måndags hade papperen råkat ”fastna hos sekreteraren”. Egna ord från sjuksköterska jag pratade med. Därför har det nu blivit fördröjt. Och det är tydligen ingen lätt process. Många signaturer som ska signeras och det ena med det fjärde. Så trots att processen fastnat hos sekreteraren över en vecka så kommer det alltså ta ännu några dagar att få denna betalningsbekräftelse. Dom kunde bara ursäkta detta strul. Ja, vad ska man säga. Är det här på riktigt? När ska man sluta förvånas? Och när ska man få sluta gnälla… Vi vill ju bara ha bort lymfkörteln. Gärna typ igår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.