You Don’t have to have it all figure out to move forward

Men är det så enkelt? Egentligen? 

Jag tar till mig texten. Intalar mig själv att det är så vi lever. Vi fångar dagen. Lever här och nu. Bla bla… Ja absolut. Mer nu än förr. Och ärligt talat. Vad sjutton har vi för val? Jag tar till mig texten. Läser den om och om igen. Men varför har jag då kvar denna hemska tunga klumpen av obehag, varför försvinner den inte? Det här nya förhållningssättet till tiden vi fått på köpet i och med cancerbesked. Jag vet fortfarande inte hur man förhåller sig till det. Jag har ingen aning. Trots att det snart har gått 2,5 år så vet jag inte. Jag borde kunna bättre vid det här laget.

Helgen har bestått av skidåkning och pimpelfiske i Härjedalen. Ett oerhört välbehövligt avbrott i vardagen.

imageimage

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.