Therapy

Hemma! Så trötta efter att ha gått upp vid fem imorse för köra till Huddinge. Det tar minst 1,5 timme från oss och då om det inte är kö. Så idag tog vi i lite med tiden. Men better be safe than sorry som man brukar säga. Inskrivningarna gick ganska snabbt och det var absolut inget nytt överhuvudtaget. Men det är en rutin dom har så det är bara något som måste göras. Det som åter sägs är att det inte kommer vara någon stor operation. Så vi håller tummarna på att det blir så nu.

Sedan åkte vi en sväng till Mall Of Scandinavia. Vi har funnit vår favvolunch restaurang där. Ett ställe som har sjukt goda veganska/ raw sallader. Så goda och fräscha. Där uppe finns ett skakigt klipp från min snapchat (som jag precis upptäckt haha). Jag ser ju kanske en aning mer exalterad ut än E. Men jag måste säga att gå runt i lugn och ro i butiker och spana, kanske med en iskall sojalatte är det närmsta terapi man kan komma. Efter träning då. Så underbart. Mindfullness när den är som bäst. Haha. Tyvärr blev det inget inköp denna gång. Men jag har span på några saker minsann. Hoppas ni har en fin fredag!

image
Mmm..

2 reaktion på “Therapy”

  1. Jamen eller hur. Bra butiker under samma tak gillas! Ja visst är det! Så skönt och avkopplande. 🙂 KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.