Ladda upp

image

Tjejkväll igår med två fina vänner. Det åts bland annat det ovan. Min vän hade gjort allt homemade och det satt ju väldigt fint. Välbehövlig och så mysig kväll. Ikväll kommer två andra vänner hit för tapas. Så denna helt laddas energidepåerna upp. Idag väntar ett träningspass och lite fix hemma. Just nu är det chill deluxe med Laleh i högtalarna. I veckan väntar operation för E.

Alf hade fastnat bakom gardinerna en dag när vi kom hem. Har ni sett Pixars film om husdjurens hemliga liv när ägarna inte är hemma? Alf är iallafall den hunden som är med i början av denna trailer som sitter framför dörren hela dagen och väntar på att sin matte ska komma hem igen: ”– Big stuff today, big plans, I’m gonna sit here all day and I’m gonna wait for Katy to come back”. Haha, så Alf.

Här hade han fastnat bakom gardinerna efter att ha suttit och stirrat ut i väntan på att vi ska komma tillbaka. Plutten.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.