Då var det dags igen

Solen skiner och vi är återigen påväg till Huddinge sjukhus för en operation. Igår kväll kom det över oss båda tror jag. Att det är dags igen. Och varför det är dags igen. Det är så lätt att man liksom glömmer allvaret. Man blir liksom dum i huvudet. Förstår ingenting. Vi har ju fortfarande en tro på att vi kommer bli kvitt med detta en vacker dag. När tanken på allvaret i detta smugglar sig in i ens tankebana, genom hjärnbarriären och igenom alla möjliga olika försvarsmekanismer kommer även rädslan och maktlöshetskänslan över en som ett brev på posten. Och ilskan.

Därför beslutade vi att jag skulle prata med mitt jobb idag. Och det gjorde jag och jag fick ledigt. Idag gick jag nu kl 12. Vi har varit tillsammans på sjukhuset alla tidigare operationer och ska vara det nu med.

Jag hatar att vi återigen ska till ett sjukhus pågrund av en operation pågrund av cancer. Jag. Hatar. Det.

Men vi har inget val.

image

 

16 reaktion på “Då var det dags igen”

  1. Alla vi på Esatto håller tummar och tår att allt går bra och att du (ni) snart är på benen efter operationen. /Alla på Esatto

  2. Ni är mina hjältar. Är själv opererad för tjocktarmscancer 2014 med cellgifter som följd. Just nu är jag ”frisk”. Önskar jag vore lika stark som ni två är. E har ju klarat av så mycket hittills, han klarar nog det här också. Håller tummarna. Kram från en som följt er blogg länge.

  3. Hej Lena! Och tack för dina ord. Dom värmde idag! ❤️ Åh du är säkert minst lika stark. Tack för att du dela med dig. Kram

  4. Tack för ditt svar. Det betydde mycket för mej. Ni äter och lever så nyttigt, ni är så duktiga. Önskar jag vore lika duktig. Har i allafall börjat gå med stavar. Benen är lite dåliga efter behandlingen. Eran hund, när skådade man en sådan gullig figur. Hoppas ni får sova något inatt i alla fall. Det är inte lätt. Får du sova över på sjukhuset? Kram

  5. Åh men det är ju superbra med stavar! Man måste börja där man själv är och i sin egen takt. Små steg blir stora så småningom. Hehe ja lilla Alf är så go. Ja får hoppas det. Jag sover hos Es bror inne i stan. Stor kram till dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.