Hos han

Klockan var bara 10.30 när telefonen ringde. ”Inget uppringnings id”. Meningen som bidrar att någon form av hatkärlek blommar upp. Hjärtat börjar alltid slå samtidigt som en förväntan blommar upp av tanken på att man kanske får höra att allt har gått bra. Om sanningen ska fram så finns dom alltid där. Katastroftankarna. Varför ringer han så tidigt?

Men nu hade allt gått bra. Titthålsoperation hade inte kunnat gå så man hade öppnat upp. Operationen gick snabbt. Ca 1 h. Man hade tagit bort den förstorade lymfkörteln. Den hade varit hård och kirurgen sa att den var tumörmisstänkt. Omkringliggande lymfkörtlar hade man också tagit. Men dom hade varit mjuka och små. Orden som betydde mest var ”nu får vi hoppas cancern håller sig borta”. Det är precis vad vi tänker tro nu.

Just nu sitter vi och väntar på att Elias ska göra en röntgenundersökning för att se så allt är som det ska. Vi försöker underhålla oss så gått det går. Men ärligt talat så är allt grått här på sjukhuset. Medans allt där ute är ljust, soligt och blommigt. Men det här är snart klart. Det gråa alltså. Snart ät vi där ute igen.

Tack för era ord. Kram från oss!

imageimageGick förbi denna mysiga butik idag och vill hem och fixa på balkongen. Himla fin, solig dag! Hej vår. Dessa kontraster…

14 reaktion på “Hos han”

  1. Jag är övertygad att ni snart är ute från sjukhuset snart. Skönt att allt gått bra.Det är bra att dom tar bort lymfskörtlar. Det gjorde dom på mej också. En hade cancer i sej, därav cellgifter i sex mån. Kram.

  2. Tankarna är alltid hos er och nu ännu mer. Skönt att operationen gått bra , att ni snart är hemma igen och kan få njuta av sol och värme.
    Kramar till er båda från oss ❤️

  3. Skönt att op gick bra! Håller tummarna för att ni får komma hem snart och att Elias inte har för ont. Hoppas också på att vi ses på UC-festivalen i maj. Kram!

  4. Skönt.? Lotta o Elias att det är klart. Tänker så på Er. Krama Elias från mig.? många kramar från mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.